Billeder og video fra settet på The Amazing Spiderman 2

spider-man-death-of-gwen-stacy-comicSPOILER ALARM!

Hvis du foretrækker ikke at vide noget om handlingen i The Amazing Spiderman 2, så læs ikke videre. Men hvis det var tilfældet, havde du nok slet ikke klikket ind på denne artikel. Så læs bare videre.

Der er endnu ikke sluppet de store detaljer ud om filmens plot, men der er frigivet masser af billeder af filmens skuespillere i kostume. Og nu er der også kommet et par videoklip, fra en af filmens actionscener.

Castet til filmen er efterhånden ved at være på plads: Udover gengangere fra etteren gælder det Dane Dehaan og Chris Cooper  som henholdsvis Harry og Norman Osborn/Green Goblin.

Hvordan Cooper vil tage sig ud det grønne skurkekostume ved vi ikke, men vi har allerede set billeder af Jamie Foxx som skurken Electro.

The Night Gwen Stacy Died
Shailene Woodleys tilgang som Mary Jane Watson indvarsler Emma Stones afgang som Gwen Stacy.

amazing-spider-man-2-set-photo-emma-stone-5For de uindviede kan vi fortælle, at Gwen Stacys død for Green Goblins hånd er et afgørende øjeblik, ikke bare i Spidermans dannelseshistorie, men også i hele tegneseriehistorien.

Begivenheden, der første gang blev skildret i  The Amazing Spider-Man nr. 121-122, som udkom i juni-juli 1973, markerede slutningen på The Silver Age of Comics.

De billeder, der for nylig blev lækket fra optagelserne i New York, ser ud til at lægge sig meget tæt op af tegneserieforlægget. The Night Gwen Stacy Died, som historien hedder, udspiller sig på George Washington Bridge, og Emma Stone ses her i samme tøj som Gwen Stacy bærer den skæbnesvangre aften.

Næsehornet Paul Giamatti
Vi har også fået en hel del billeder af Paul Giamatti som den kolossale superskurk Rhino i grå heldragt. Rhino er før forvandlingen en russisk gangster ved navn Aleksei Mikhailovich Sytsevich (sig det fem gange i rap uden at snuble over ordene – we dare you).

Rhinos gangsterbaggrund lader også til at være karakterens indgang til historien. Som man kan se på billederne, og i videoklippet herunder, er Sytsevich involveret i et røveri, som chauffør i en lastbil ejet af Oscorp – Norman Osbornes selskab.

amazing-spider-man-2-set-photo-paul-giamatti-5-362x600Giamatti udtalte allerede for to år siden, at han drømte om at spille Rhino i en Spiderman-film, og her på redaktionen kan vi kun bakke op om, at Marc Webb har castet den plumpe stakkel i en højst anderledes rolle.

Se bare Giamattis fortrukne grimasse på billederne. Og tænk så på, når CGI-folkene får boostet ham til størrelse ca. Hulk og proppet ham i den grå heldragt.

Det mystiske gen-kammer
Med det store antal skurke er det dog ikke utænkeligt, at Næsehornet først dukker op i fuldt ornat i næste film. Og vejen dertil kan gå gennem det mystiske Gene Chamber, som filmmagerne også har lækket billeder af.

Ingen udenfor filmholdet ved endnu hvem der skal gennem kammeret, men det kan være forbundet med the Ravencroft Institute for the Criminally Insane; Spidermans udgave af Batmans Arkham Asylum, hvor de fleste skurke bliver låst inde efter Edderkoppen har fanget dem.

Marton Scokas (Ringene Herre, The Bourne Supremacy, Kingdom of Heaven) er netop blevet castet som instituttets leder, Dr. Ashley Kafka, der i tegneserien er en kvinde.

Amazing-Spider-Man-2-Teaser-Photo-Image-Gene-Chamber-Green-Goblin-570x379

Det ser også ud til, at Spiderman har fået en ny og mere skinnende dragt, i stedet for det kulørte bildæk han rendte rundt med i forgængeren.

Han lader også til at få travlt med at standse en bus i filmen, samt score et lift på taget af en politibil, som det ses i videoklippet herunder. Se endnu et videoklip fra optagelsen HER.

KILDER: collider.com, aintitcool.com, screenrant.com


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *