Ironman 3 åbner med rekord-indtjening

Ironman 3 International poster

Tony Stark behøver ikke gå i knæ, for med en rekordstor indtjening på $198.4 millioner i åbningsweekenden ligner Ironman 3 allerede et sikkert hit . Det er $13 millioner mere end Marvels hidtidige højdepunkt, The Avengers, der holder tredjepladsen for største indtjening nogensinde. Så hvis åbningen er nogen indikation, kan Ironman 3 se frem til en prominent plads på listen.

Rekordindtjeningen er vel at mærke på markeder udenfor USA: Ironman 3 har først premiere i amerikanske biografer på fredag d. 3. maj, og den store interesse i udlandet kan godt give et yderligere boost til den hjemlige indtjening. Avengers tjente $207.4 millioner i USA i åbningsweekenden, hvilket er national rekord.

Det er den største åbningsweekend nogensinde i Asien og Sydamerika, og i individuelle lande som Argentina, Hong Kong, Indonesien, Vietnam, Taiwan, Philippinerne, Malaysia og Singapore, og rekord for Marvel-film i yderligere en række lande.

Åbningen sætter også en høj standard for en sommer fuld af noerdede blockbusters:

Star Trek Into Darkness: 6. juni
Man of Steel: 14. juni
World War Z: 11. juli
Kick-Ass 2: Balls to the Wall: 18. juli
The Wolverine: 25. juli
Pacific Rim: 1. august

For ikke at glemme After Earth, The Lone Ranger, Elysium, Percy Jackson & the Sea of Monsters og 300: Rise of an Empire. Det er en god tid at være noerd på.

Ironman - strygejern

KILDER: Hollywood Reporterdeadline.comboxofficemojo.com

 


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *