Smaugs udseende i Hobbitten afsløret?

I Wellington er der en biograf med et udstillingsområde. Området har som en statue, fra en af Peter Jacksons film. Tildigere har det inkluderet Tintin, Gandalf og Gollum. nu er det kommet en ny statue op, som forestiller… en drage!

Med den anden del af Hobbitten-trilogien, The Desolation of Smaug, på vej senere i år, er det derfor oplagt at antage, at statuen forestiller skurken i Peter Jackson igangværende epos. Produktionen har holdt stramt på Smaugs design indtil videre, og sågar helt undladt at vise andet end dragens hale, fod og øje i trilogiens første film.

Derfor virker det sært at afsløre dens udseende på denne måde og dette tidspunkt. Statuen bærer heller ikke nogen direkte indikationer på, at den har noget med Hobbitten-filmene at gøre, men udstillingsområdets historie taget i betragtning, og det faktum, at Jacksons næste film lige prævis handler om en drage, gør næsten tilfældet for usandsynligt.

OPDATERET: Et par noerder med skarpe øjne er allerede begyndt at analysere, hvorvidt statuen kan være WETAs design til de kommende film. Du kan læse deres bud på sammenhængen HER.

Smaug

 

KILDE: badassdigest.com


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *