TMNT set-fotos: Ninjapadderne i lænker og April bliver fyret?

Teenage-Mutant-Ninja-Turtles-poster-1990

Næste i rækken i den voksende mængde gamle tegneserie- og legetøjsfranchises fra 80’erne, der disse år rammer biograferne, er reboot af Teenage Mutant Ninja Turtles (TMNT).

Optagelserne er i fuld gang i New York, og fotos fra settet er nærmest sprøjtet ud på internettet i en lind strøm. Mest fremherskende er billeder fra en scene, hvor ninjapadderne (i CGI-dragt med skjold på!) bliver ført frem i lænker, omgivet af sortklædte håndlangere. Det kan du se billeder af HER og HER.

Omtalte sortklædte håndlangere menes at være Shredders ninjaer (fra den opfindsomt navngivne Fod-klan), og dem kan du se nærbilleder af HER. Bemærk den tykke make-up, der minder om en samurai-maske.

Megan Fox bliver fyret – igen
Men det, de fleste fans nok er mest interesseret i, er selvfølgelig billeder af Megan Fox som April O’Neill. De første billeder der dukkede op vækkede dog en vis bekymring blandt puritanere, eftersom Fox manglede sit signatur-outfit; det gule jumpsuit.

Det er der dog siden blevet ret delvist op på. Fox’ optræden i den Michael Bay-producerede blockbuster i øvrigt overraskende, efter hun blev fyret fra Transformers-franchisen for at svine ham til i pressen. Med det in mente rummer TMNT efter DISSE BILLEDER at dømme, tilsyneladende et pudsigt tilfælde af art imitating life.

På omtalte billeder kan du også se komikeren Will Arnett (Arrested Development, 30 Rock, Blades of Glory), der efter sigende spiller April O’Neils kameramand Vernon Fenwick.

Amerikanske japanere
Og nu vi er ved castingen, kan vi afsløre at de fire padder spilles af Pete Ploszek (Leonardo), Jeremy Howard (Donatello), Alan Ritchson (Raphael) og Noel Fisher (Michelangelo). Jf. CGI-dragterne bliver padderne således animerede på skærmen, hvilken måske er en af grundene til, at det ikke er de største navne, der besætter rollerne.

William Fichtner skulle til gengæld vække genkendelse i en rolle med “ikonisk status i TMNT-mytologien“. Det har fået de fleste til at gætte på Shredder, som imdlertid er japaner i forlægget. Den samme oprindelse har ikke forhindret filmmagerne i at hyre Danny Woodburn som Splinter, men eftersom Splinter er en muteret rotte, der givetvis også bliver CGI-animeret, er det nemmere at komme udenom.

TMNT instrueres af Jonathan Liebesman (Wrath of the Titans) ud fra et manuskript af Josh Appelbaum and André Nemec. Den produceres af Nickelodeon Movies, hvilket formentlig betyder, at filmen sigter efter et yngre publikum. Da den ydermere distribueres af Paramount, der også står bag de to G. I. Joe-film, skal man næppe forvente sig raketvidenskab fra resultatet.

 

Teenage Mutant Ninja Turtles har dansk premiere 29. maj 2014.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *