Tre tilføjelser til Avengers 2

Avengers_Origins_The_Scarlet_Witch_&_Quicksilver_Vol_1_1Rygterne svirrer lystigt om den udvidede besætning til The Avengers 2. Nogle bliver bekræftet, andre fortiet: For en lille måneds tid siden gav Joss Whedon et vink med en vognstang om, at Quicksilver og Scarlett Witch vil dukke op i gruppen:

Da han fortalte Yahoo Movies om det netop færdiggjorte udkast til manuskriptet, sagde han: “Jeg har de her to karakterer, to af mine favoritter fra tegneserien; et bror-søster-act,” og i sidste uge bekræftede Whedon, at det drejer sig om det østeuropæiske tvillingepar.

Quicksilver og Scarlett Witch besidder henholdsvis super-hurtighed og en lidt udefinerbar “kaos-magi”. De er børn af superskurken Magneto og dermed mutanter, hvilket normalt ville inkludere dem i X-Men-rettighedspakken, men de befinder sig i en unik juridisk gråzone, hvor både 20th Century Fox (der ejer filrettighederne til X-Men) og Marvel har ret til at bruge dem på film.

Den afrikanske forbindelse
Den tredje tilføjelse til Avengers 2 er endnu ikke bekræftet, men indicier antyder efterhånden ret kraftigt, at Black Panther kan dukke op i filmen: Først tweetede skuespilleren Morris Chestnut (Boyz n the Hood) et billede af den afrikanske superhelt med teksten “På tide at blive ordentligt bekendt med Black Panther-karakteren.”

Tweet’et blev dog hurtigt fjernet igen, hvilket næsten siger mere end at det dukkede op. Under et interview med Entertainment Weekly i sidste uge, var Marvel Studios-chef Kevin Feige også påfaldende tavs om netop Black Panther, i en snak der ellers dækkede nærmest alle andre andre superhelte, Marvel kunne tænkes at filmaisere i de kommende år.

Black Panther coverI sidste uge bekendtgjorde Anant Singh, der er formand for Cape Towns filmstudier så, at Marvel Studios har kontaktet ham med henblik på at filme en del af Avengers 2 i området. En god del af Black Panthers eventyr forgår i Sydafrika, og eftersom det ikke er muligt at filme i hans fiktive hjemland Wakanda, er Sydafrika en oplagt substitut.

Iron Man vender tilbage
Dertil kommer, at Wakandas primære eksportvare er vibranium – det metal Captain Americas skjold er lavet af. Vibranium bliver minet fra en nedfalden meteorit, hvilket kan binde an med Marvel Cinematic Universe’ planlagte bevægen sig ud i rummet i Phase 3, der begynder efter Avengers 2.

Ifølge Whedon kan vi også forvente at se Iron Man i Avengers 2, trods spekulationer om, at Robert Downey jr. er færdig med rollen efter hans netop udkomne tredje solofilm. Ifølge Kevin Feige skulle netop Iron Man 3 også give en forsmag på stilen i Avengers 2.

Mens vi venter på filmens uendeligt fjerne premiere i “noerdpocalypsens sommer” 2015 (hvor også Star Wars Episode VII og Justice League er sat til at udkomme), kan vi dulme abstinenserne med fraklippede scener fra den første Avengers-film, hvis oprindelige start lægger en noget mere dyster tone over fortællingen, og giver et noget anderledes billede af Cobie Smulders’ karakter, agent Maria Hill:

 

KILDER: collider.com, aintitcool.com

 


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *