Angry Birds-film får premieredato

angry-birds-game-logo

Suk… Nu gik det lige så godt med den ene succesfulde tegneserie-, bog- og computerspilsfilm efter den anden. Med enkelte undtagelser som Battleship til at bekræfte reglen.

Rygtet om en 3D-spillefilm baseret på mobil-spillet Angry Birds har floreret en rum tid, men nu har det på forhånd dødsdømte projekt fået en premieredato. Der er måske en lille trøst i, at rædslen først rammer os 1. juli 2016, og det kan måske endda betyde, at producerne John Cohen (DESPICABLE ME) og David Maisel (IRON MAN, THOR and CAPTAIN AMERICA) vil tage sig god tid til at gøre arbejdet ordentligt.

Men taget i betragtning, at filmen er baseret på et spil med endnu mindre plot-indhold end Sænke Slagskibe, at der endnu ikke er har været nogen meldinger om manuskript eller bare en historie, og at film har der en premieredato før et manuskript har en rædsom tendens til at hørme som gusten gnu, er det en meget ringe trøst.

Edward Albee (dobbelt Tony-vinder) er hyret til at skrive manuskript. Held og lykke med det, siger vi på noerdic.dk

Er man rendyrket fan af de arrige fjerkræ og savner at kunne kombinere dette højst mainstream tidsfordriv med sine noerd-tilbøjeligheder, er Star Wars Angry Birds måske løsningen:

KILDE: aintitcool.com 

 


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *