Avengers Assemble er klar til skærmen

avengers-assemble-cartoon

Disney og Marvel ved godt hvordan man malker en succes, og med sidste års The Avengers massive succes som foreløbig tredjemest indtjenende biograffilm nogensinde, er det ikke overraskende at koncernen har en animeret udgave af filmen klar til de små skærme.

Resultatet hedder Avengers Assemble (den samme titel filmen blev frigivet under i Storbritannien, for at undgå forveksling med den klassiske britiske tv-serie The Avengers) og består udover line-up’et fra filmen også af Falcon, gennem hvis øjne og ører seeren oplever handlingen. Tilføjelsen af Falcon har antageligvis at gøre med den forestående Captain America: The Winter Soldier, der har premiere til næste år, hvor Cap teamer op med den første afro-amerikanske mainstream-superhelt.

Serien bliver produceret i en blanding af 2D og CGI af en gruppe bestående af Joe KellyDuncan Rouleau and Steven T. Seagle under navnet Man of Action. Stemmerne bliver leveret af Adrian Pasdar, Fred Tatasciore, Roger Craig Smith, Travis Willingham, Troy Baker, Bumper Robinson og Laura Bailey.

Seriens første afsnit, der er en time langt og omhandler et opgør med Red Skull, er allerede tilgængeligt på iTunes. Afsnittet bliver sendt på Disney XD 26. maj, og resten af serien følger fra 7. juli. Du kan se seriens trailer her:

 

KILDE: collider.com


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *