Casting-rygter til Star Wars Episode VII

Jonathan-Rhys-Meyers-Star-Wars-Episode-7

Intet overgår spændingen, forventningen og hypen omkring kommende, originale Star Wars-film. Et mindre, ubekræftet rygte om en mulig skuespiller til Episode VII har således trukket overskrifter på alverdens film- og geek-medier den seneste uge.

Ifølge webmediet Latino Review, der har en pæn track record, når det gælder troværdig insider-viden fra Hollywood, er den britiske skuespiller Jonathan Rhys Meyers i spil til en central rolle i filmen.

Der har verseret rygter om, at filmens hovedrolle bliver en kvinde (Chloë Grace Moretz har været nævnt til rollen), så Meyers er ikke nødvendigvis den bærende karakter. På noerdic.dk kunne vi godt tænke os at se ham som en fæl sith-skurk.

Rygtemøllen accellerer
Meyers er nok bedst kendt som en ung kong Henry VII i hitserien The Tudors, og en birolle i Mission: Impossible 3, der påfaldende nok var J. J. Abrams debutfilm som instruktør.

De tos samarbejde kunne være et indicie om rygtets holdbarhed. Tillige har Meyers snavet Ewan “Obi-Wan Kenobi” i gulvet i sin egen gennembrudsfilm, Velvet Goldmine.

Når J. J. Abrams får rundet Star Trek into Darkness-promoveringen af i disse uger, forventes aktiviteten om filmen at øges. Og med optagelserne sat til at gå i gang tidligt i 2014, er der udsigt til et halvt år spækket med rygter og casting-nyheder om filmen.

Hvis Abrams & co. mangler emner til rollelisten har en entusiastisk fan fra Toronto været så venlig at sende denne ansøgnings-video. Han har i hvert fald styr referencerne og det rette glimt i øjet. Må Kraften være med ham!

KILDE: screenrant.com


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *