Disney opkøber Jar Jar Binks-domæner

star-wars-VII-logo1

Nej, det er ikke en aprilsnar. Disney er rent faktisk begyndt at registrere URL-adresser der relaterer til gunganerne; racen der har avlet den mest forhadte karakter i hele Star Wars-mythoset – måske i hele det globale noerderige.

Især ældre fans vil helst glemme den kluntede, klovnagtige amfibie-fyr, men Jar Jar Binks er populær blandt yngre Star Wars-fans. De tre domæner, Disney har registreret, der inkluder udtrykket Gungan Frontiers, relaterer sig derfor efter alt at dømme til en forestående produktserie for børn: Bøger, tv-serie, computerspil eller en anden form for interaktiv underholdning.

At Disney skulle løfte gungan-arven er mange ældre fans’ værste mareridt. Men Disney har også registreret domæner, der inkluderer noget der hedder Wookie Hunters. Det har fået Ian Chant fra geekosystem.com til at spekulere håbefuldt, at wookie-jægerne måske skal jage gunganere.

Jar Jar Abrams
Her på noerdic.dk er SW prequel-hating som bekendt forbudt, men vi kan dog ikke undlade at undres over, at Disney tør røre ved en så forhadt og ømtåelig del af franchisen. Det kan der umuligt være penge i.

J. J. Abrams, der skal instruere Episode VII, er af fansene allerede blevet døbt Jar Jar Abrams, og i forbindelse med May the Fourth satte han sig for nyligt ned sammen med sin kollega fra Star Trek-filmene, Simon Pegg, der er dedikeret Star Wars-fan og noerd-afficionado, til en samtale om, hvad de hver især elsker ved Star Wars.

Du kan se tovejs-interviewet herunder. Bemærk Simon Peggs sidste spørgsmål, der utvivlsomt var sjovt, da det blev stillet, men i lyset af ovenstående nyhed pludselig ikke vækker helt så meget latter.

Pegg kom også i knibe under et nyligt interview med Total Film, hvor han gav sit bud på, hvad J. J. Abrams vil tilføre franchisen:

“Hvad vil han tilføre franchisen? Alt hvad der manglede fra de sidste tre. Det var faktisk det han gjorde med Star Trek – pustede liv i den med lidt Star Wars-magi. Han skiftede den fra science fiction til science-fantasy. Og jeg tror, at hvis nogen kan trække [Star Wars] ud af mudderet, så er det J. J. Han vil bringe det sjove tilbage. Lucas lod til at fejllæse, hvad der gjorde de første gode, og koncentrere sig om ting som folk egentlig var ligeglade med, eller med vilje ignorere de ting, folk var interesserede i. J. J. vil derimod omfavne det hele.

“Vi kommer til at se Millenium Falcon igen. Vi kommer til at se de karakterer igen. Alle de ting vi elskede ved de første tre, kommer vi til at se igen,” tilføjer han.

Pegg måtte dog hurtigt bide sig i tungen og korrekse sig selv via Twitter, hvordan han gjorde det klart, at kommentarer var udtryk for personlig spekulation, og ikke udsprang af samtaler med J. J. Abrams.

Simon Pegg disclaimer-tweet

 

KILDER: geekosystem.com, comicbookmovie.com


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *