Et tranformers-kostume, der overgår alt

Transformers - Marc de RepentignyDer er cosplayers, og så er der Marc de Repentigny.

Hvis du tror du har set imponerende kostumer, frugten af intens lidenskab, hundredevis af ulønnede arbejdstimer og endnu flere surt opsparede lommepenge, kan du godt gøre dig klar til at få rystet din opfattelse af, hvad oprigtig noerdet besættelse virkelig kan udrette, når både kærligheden, talentet og dedikationen er til stede.

Marc de Repentigny er til hverdag blot en tidligere maskin- og luftfarts-arbejder, men i fritiden kreerer han de mest utrolige kostumer, fra drager og borg’er til fuldt forvandlebare transformers. Men med sine seneste kreation har han overgået sig selv.

Kostumet, som du kan se nedenfor, er bygget af styrenpastik og superlim på omkring to år for ca. $2000. Det er lavet uden en forudgående plan, og så er det ikke engang særlig tungt.

Følg linket for neden for at se flere af Marc de Repentignys kostumer, for hvilke han har efter eget udsagn har vundet over $30.000 i præmiepenge. Du kan også se et billede af hans næste projekt, et transformers-kostume baseret på Mazda Furai, der vil kunne forvandles automatisk – dog uden et menneske indeni.

Se også Marcs egen hjemmeside HER.

 

KILDE: geeksaresexy.net


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *