Flere gys i rummet i Europa Report

europa-report-poster-422x600Astronauter på afveje lader til at være den nye trend indenfor sci-fi. Vi har lige set det i (SPOILER ALARM!) Oblivion og traileren for den kommende Gravity, og nu slutter Europa Report sig til selskabet med en trailer og plakat, der lover gys og gru på en af Jupiters måner.

Europa Report handler om en privat finansieret ekspedition, bestående af astronauter fra hele kloden, der skal afklare spørgsmålet om muligt liv på Europa, Solsystemets sjettestørste måne, der kredser om planeten Jupiter. Europa er dækket af is, og videnskabmænd har teoretiseret, at der i et hypotetisk hav under isen kan forekomme primitive livsformer.

Som traileren antyder, går ekspeditionen ikke helt som forventet, og der er lagt op til et klassisk creature-gys a la Alien – Den 8. Passager, hvor karakterner bliver pillet fra en for en. Traileren tyder også på en mockumentary-form, som en af hovedrolle-indehaverne, Sharlto Copley (District 9, The A-Team), har brilleret i før.

Rollelisten tæller også svenske Michael Nyqvist, der spillede hovedrollen i den dansk-svenske udgave af Millenium-trilogien, skurk i Mission: Impossible 4: Ghost Protocol, og er instrueret af ecuadorianske Sebastián Cordero, der hidtil primært har lavet socialrealistiske film, men blandt andet i samarbejde med to andre spansktalende sci-fi-giganter, Guillermo del Toro og Alfonso Cuarón.

 

Europa Report har verdenspremiere 27. juni 2013 og endnu ingen dansk premiere.

KILDE: collider.com


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *