Ironman 3 krydser $1 milliard

IM3_wallpaper1Ironman 3 har stadig fut i støvlerne et par uger efter premieren. Indtjeningen er en markant forbedring fra Ironman 2s $623.9 millioner og bider den hidtil mest succesfulde Marvel-film, The Avengers’ $1,511 milliarder i hælene.

Threequel’en er den 16. film til at krydse det 10-cifrede benchmark, der skubber giganter som Harry Potter og De Vises Sten ($974.9 millioner), Jurassic Park ($969.4 millioner) og Pirates of the Caribbean: Ved Verdens Ende ($963.4 millioner) et hak ned på alle tiders rangliste og bedst tjenende film.

Mere Ironman?
Med det gode resultat bliver det stadig mere usandsynligt, at vi ikke får Iron Man 4 at se, men Robert Downey jr. kommer stadig med tvetydige meldinger om, hvorvidt han agter at trække i rustningen igen. Til Entertainment Weekly siger han:

“Jeg ville starte på en en ny i morgen, men det er ikke i morgen. Og der er mange andre hensyn at tage. Men jeg kan ikke lide at lade folk hænge i uvished eller lade dem i stikken. Min plan er at starte en anden franchise, uafhængigt af noget jeg kan forestille mig lige nu. Min plan er at dominere banen så længe jeg kan, med mine egne udfordringer, med mig selv.”

Oveni Sherlock Holmes og Downeys tidligere annoncering om at vende tilbage til mindre produktioner, lader Ironman således ikke til at være førsteprioritet. Spørgsmålet er så, om stjernen kan sige nej til det beløb Disney efter 3’erens succes formodentlig er parat til at lægge oveni i de svimlende $50 millioner han fik for The Avengers – hvis altså Disney er indstillet på at betale prisen for at holde på den gyldne gås.

Kinesisk kortfilm og dyrt legetøj
I kølvandet på filmen har Disney også givet efter for vesterlandske fans’ krav om at se de ekstra minutters film, der var inkluderet i den kinesiske udgave af Ironman 3. Scenerne med den kinesiske Dr. Wu, der kun fik omtrent 10 sekunder på skærmen i vestlige biografer, vil blive klippet sammen til en kortfilm på omkring tre minutter, med titlen The Prologue.

Scenerne er resultatet af en co-finasiering af det kinesiske firma DMG Entertainment, og skulle efter sigende være proppet med kinesisk product placement. Dr. Wu bliver spillet af den kinsesiske skuespiller Wang Xueqi. Det er endnu ikke offentliggjort hvordan kortfilmen vil blive tilgængelig – om den bliver frigivet på nettet eller som en del af ekstramaterialet på Ironman 3-DVD/BluRay’en.

Hører man til de fans der selv ikke med de ekstra optagelser kan få nok jern, er de nye luksus-figurer fra Sideshow Colletibles måske et middel mod abstinenserne. Figurer af War Machine og Mark XXXV “Snapper” kan købes for vel over $250. Men hvis man har råd til det, kan man vel lige så godt købe sig en rigtig rustning?

 

KILDER: collider.com, The Playlist


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *