Kathleen Kennedy: Star Wars VII bliver ikke hemmelig

“Ikke så slemt som i tror,” sagde Kathleen Kennedy til Screenslam.com, til spørgsmålet om, hvorvidt J. J. Abrams berygtede hemmelighedskræmmeri vil spille ind under optagelserne til Star Wars Episode VII. Screenslam fangede den nye chef for Lucasfilm og executive producer på den kommende trilogi under en prisuddeling i Las Vegas.

SPØRGSMÅL: Hvor vigtigt er hemmeligholdelse for firmaet nu og hvordan prøver man at holde på hemmelighederne, taget i betragtning hvor hurtigt tingene bevæger sig?

“Vi snakker om det hele tiden. Jeg tror hele fortroligheds-spørgsmålet bliver fascinerende, når vi går i gang med at lave filmen. Hvis vi filmer udendørs, er det næsten umuligt at undgå at tingene ender på internettet. Så jeg føler, at man er nødt til at omfavne det, med fansene på en ting som Star Wars.
Du er nødt til at anerkende, at de er vigtige for processen og anerkende, at der er ting du gerne vil være sikker på at de får at vide. Så jeg tror, det er noget vi holder øje med og tænker forskelligt over.

Du kan se interviewet nedenfor.

Fans kan således håbe at få detaljer om filmens handling før 2015, hvor filmen er sat til at udkomme. Men indtil det sker, kan man muntre sig med over-noerden Patton Oswalts fantasifulde bud på plottet til Episode VII. Klippet er fra optagelserne til sitcom’en Parks og Recreation, hvor Oswalt gæsteoptrådte.

KILDER: Screenslam.com,


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *