Noerdmeme: Matrix ifølge mor

Matrix ifølge morEn af de gode ting ved noerdkulturens opblomstring er, at den har givet noerder et forum, hvor vi sammen kan more os over, hvor inferiøre alle ikke-nørderne er. Og med denne uges noerdmeme, kan du selv bidrage til morskaben.

Du skal bruge:

1) En diktafon, mobiltelefon eller andet apparatur, der kan optage lyd.

2) En ven eller slægtning, der ikke interesserer sig for noerderi og gerne har en dårlig hukommelse og et svagt fortællergen.

3) Et internet-outlet, såsom en soundcloud-, audioboo- eller youtube-konto, og i fald du kun har det sidste, også lidt visuel opfindsomhed.

Så vælger du et emne, for eksempel en film med en kompleks og forvirrende handling, han eller hun har set, og får din “hjælper” (eller offer, alt efter hvordan man ser på det), til at genfortælle filmens handling ud fra hukommelsen. Hvis du er rigtig kreativ, laver du dit eget lille animerede clipshow til at akkompagnere lyden.

Et eksempel på resultatet kan ses og høres nedenfor: Uploaderen har fået sin ikke særlig film-noerdede mor til at genfortælle handling til The Matrix, komplet med misforståelser, manglende plot-points og navne-forvirring.

BEMÆRK: Hvis du ikke synes det er sjovt, er det fordi du ikke er en noerd.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *