Skurk klar til Guardians of the Galaxy

Guardians-of-the-galaxy-comic-con-logo

De sidste skuespil-brikker til Guardians of the Galaxy ved at falde på plads: Marvel og Disney er ved at afslutte forhandlinger med 34-årige Lee Pace om at spille filmens skurk.

Pace har været med i kult-tv-serien Pushing Daisies og for nylig gjort sig bemærket i mindre roller i den sidste Twilight-film og Hobbitten, som skovelverkongen Thranduil, der er far til Legolas.

Han var med i opløbet til filmens hovedrolle, Star Lord, og selvom den gik til Chris Pratt (Parks & Recreation, Zero Dark Thirty) i stedet, var producerne imponerede og beholdt ham om bord.

Afsløret ved en fejl
Chris Pratt bliver bakket op af et stærkt hold: Zoe Saldana (Avatar, Star Trek) som den grønhudede snigmorder Gamora, Wrestleren Dave Bautista (The Man with the Iron Fists) som Drax the Destroyer og Michael Rooker (The Walking Dead) som den bueskydende jæger Yondu.

De sandsynligvis animerede karakterer Rocket Racoon og det levende træ Groot er endnu ubesatte, men både Jim Carrey og Adam Sandler har været på tale som stemme til førstnævnte.

Fra venstre: Drax the Destroyer, Groot, Star Lord, Rocket Racoon og Gamora.

Fra venstre: Drax the Destroyer, Groot, Star Lord, Rocket Racoon og Gamora.

Hvilken specifik rolle Pace skal spille blev angiveligt afsløret ved en fejl i sidste uge, i forbindelse med annonceringen af den britiske skuespillerinde Ophelia Lovibond til en unavngiven rolle, der er ’håndlanger for et næsten udødeligt væsen ved navn Samleren’.

Hollywood Reporter, der brød nyheden, rettede dog senere artiklen, så der står “Detaljer om Lovibonds rolle bliver holdt i rummets ydre vidder, hvor Marvels sikkerhedsbunker befinder sig.”

Optakt til The Avengers
The CollectorSamleren, ’The Collector’, er et oldgammelt gudelignende rumvæsen og en af de sidste overlevende af universets første race.

Han kan se ind i fremtiden, og samler levende væsner fra hele universet for at beskytte sig mod Thanos, som han forudser bliver en stor trussel mod ham en dag.

Samleren har primært optrådt i forbindelse med The Avengers, og det passer med Guardians of the Galaxy forventes at blive spundet sammen med den overordnede fortælling i Marvel Cinematic Universe, hvor Avengers er flagskibet.

Thanos viser sig i post-credits-klippet til The Avengers som filmens egentlige skurke-bagmand, og forventes at blive hovedskurken i Avengers 2.

 

Guardians of the Galaxy har forventet premiere 1. august 2014.

 

KILDER: Slashfilm.comHollywood ReporterNewsarama.com


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *